Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugasan 08: Persekutuan

Penerangan: Cari sebuah persekutuan dan sertai mereka. Jika anda masih tidak mempunyai kenalan lagi, periksa persekutuan pemain yang berhampiran dengan anda atau cari persekutuan didalam forum.

Tugasan: Sertai persekutuan.

Bagaimana melakukan tugasan ini: Terdapat dua cara, bagaimana untuk menyertai sesebuah persekutuan. Anda boleh mendapatkan jemputan dari beberapa pemimpin persekutuan atau mewujudkan persekutuan anda sendiri. Jika ada jemputan, anda sepatutnya dapat melihatnya di panel tengah kiri yang dipaparkan di bawah maklumat wira. Sekiranya anda ingin mencipta persekutuan anda sendiri, anda memerlukan Kedutaan tahap 3. Jika anda memilikinya, buka Kedutaan, isi Tag, iaitu pintasan kepada nama Perikatan anda, yang boleh diisi di bawahnya.

 

Isikan kedua-dua tag dan tekan simpan. Jika dibuat dengan betul, anda boleh melihat nama persekutuan tersebut di panel persekutuan.

 

Jika anda adalah pemimpin, anda perlu tahu lebih lanjut tentang semua pilihan persekutuan.

Teks selepas penyiapan: Kita telah membuat permulaan yang baik. Semakin kuat dan lebih aktif setiap pemain, semakin kuat anda akan menjadi satu pasukan. Pernahkah anda mengetahui cara melaporkan serangan antara satu sama lain dan bagaimana untuk meminta bantuan?

Ganjaran:   lumber 295 clay 210  iron 235 getreide.gif 185


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak