Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugasan 15: Latih 3 Peneroka

Penerangan: Peneroka sentiasa pergi dalam kumpulan yang kecil ketika mengasaskan kampung baru. Lindungi penerika anda dari serangan sehingga mereka bersedia untuk memulakan perjalanan. Latih tiga peneroka.

Tugasan: Latih tiga peneroka.

Bagaimana melakukan tugasan ini: Anda boleh melatih peneroka jika residen atau istana anda mencapai tahap 10. Pergi ke bangunan tersebut dan jika anda mempunyai sumber yang mencukupi, latih satu atau lebih peneroka. Anda hanya boleh melatih 3 Peneroka pada tahap 10.

Teks selepas penyiapan: Bagus. Peneroka akan sentiasa membawa sedikit sumber untuk mereka ketika mengasaskan kampung baru, jadi mereka boleh terus membinanya secepat mungkin.

Ganjaran:  lumber 1050 clay 800 iron 900 getreide.gif 750


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak