Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Pencari lapangan 9/15

Anda diberi fungsi yang boleh membantu anda mencari lapangan 9 atau 15 tanaman.

cropfinder1.png

Fungsi ini hanya dimiliki oleh ahli Kelab Emas. Selepas menjadi ahli, simbol tersebut boleh dilihat anda dan anda hanya perlu klik simbol tersebut dan halaman baru akan dipaparkan (seperti di bawah):

cropfinder2.png

Di sini, anda boleh masukkan koordinat permulaan jika ia berlainan dari koordinat kampung anda. Selain boleh memilih jenis lapangan (9/15 tanaman), anda juga boleh memilih lapangan yang memiliki paling banyak oasis dengan bonus tanaman. Pada bahagian "Oasis bonus tanaman", anda boleh letakkan pilihan oasis dengan bonus tanaman “25%”, “50%”, “75%”, “100%”, “125%” dan “150%”.  Sebaik sahaja anda klik "cari" (search), halaman seperti dibawah akan dipaparkan dan anda boleh pilih lapangan yang dirasakan terbaik.

cropfinder3.png


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak