Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Apa itu persekutuan?

Persekutuan adalah kumpulan permain yang bernaung dibawah satu nama atau persatuan. Kumpulan ini boleh memuatkan seramai 60 orang ahli sahaja. Untuk mengasaskan sesebuah Persekutuan anda memerlukan kedutaan pada tahap 3 minimum atau untuk menyertai mana - mana persekutuan anda memerlukan kedutaan pada tahap 1. Jika anda mengasaskan persekutuan anda sendiri, kedutaan boleh memuatkan 3 pemain pada setiap tahap kedutaan anda dan hanya Kedutaan pengasas persekutuan sahaja yang di ambilkira. Jika kedutaan musnah, samaada anda atau pengasas persekutuan anda, masih lagi tetap dibawah satu persekutuan dan tidak terkeluar dari persekutuan secara automatik.


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak