Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugas 04

Nama Tugasan: Semua ke satu

Penerangan: Di permulaan, ianya amat baik jika anda fokus pada pengeluaran sumber. Sila naikkan semua tapak sumber anda ke tahap 1.

Bagaimana untuk melakukan tugasan ini: Naikkan semua tapak sumber ke tahap 1. Sila ikuti proses sama yang telah anda lakukan sehingga kini dan klik pada semua tapak sumber yang belum anda tingkatkan dan tingkatkannya ke tahap 1. Ini perlu dilakukan lagi dalam beberapa langkah dan mungkin memerlukan anda menunggu lebih banyak sumber daya untuk dijana dan dilakukan. Bagaimanapun, ini adalah satu langkah penting kerana pengeluaran sumber yang tinggi adalah sangat penting, kerana sumber-sumber ini yang anda perlukan untuk melatih tentera, menaik taraf bangunan dan melakukan hampir semua perkara dalam permainan!

Ganjaran: lumber 400 clay 460  iron 330 getreide.gif 270

 

Tugasan kelima


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak