Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugas 06

Nama Tugasan: Pasar

Penerangan: ISekiranya anda kekurangan sejenis sumber, anda boleh mendagangkannya untuk mendapatkan sumber jenis lain dengan pemain didalam pasar. Untuk membina pasar yang kecil, anda perlukan Bangunan utama yang lebih besar.

Bagaimana untuk melakukan tugasan ini: Binakan pasar. Ini membantu memperkenalkan anda kepada prasyarat. Ini bermakna satu set syarat mesti dipenuhi sebelum anda boleh membina sebuah bangunan. Untuk dapat membina pasar, anda memerlukan bangunan utama tahap 3, gudang tahap 1 dan jelapang tahap 1. Ini dapat dilihat jika anda mengklik pada kawasan bangunan kosong dan melihat di pasaran di bawah senarai 'bangunan tidak lama lagi'.Anda sudah mempunyai gudang dan jelapang anda, tetapi anda masih perlu menaik taraf bangunan utama anda. Jika anda pergi ke pusat kampung anda, anda boleh mengklik bangunan utama anda yang terletak di pusat kampung anda. Meningkatkannya ke tahap 2 dan kemudian naikkan pula ke tahap 3 jika mungkin; jika tidak hanya menunggu sehingga anda mempunyai sumber daya untuk melakukannya. Setelah naik taraf ini selesai, anda boleh pergi dan membina pasar anda.

Ganjaran: lumber 600

 

Tugasan ke-7


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak