Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugas 06

Nama Tugasan:  Melatih Askar

Penerangan:  Askar anda digunakan untuk pertahanan dan menyerang dan juga untuk membawa hasil rampasan. Askar anda tidak dikira dalam populasi kampung anda tetapi mereka menggunakan sumber tanaman dengan berbeza.

Bagaimana melakukan tugasan ini: Untuk tugasan ini anda mesti melatih 2 atau lebih askar. Untuk melakukan ini anda perlu klik pada berek. Selepas berada di berek anda akan melihat ruangan untuk melatih askar. Ia akan menunjukkan kepada anda berapa banyak tentera yang anda miliki jika anda telah melatihnya sebelum ini dan akan menunjukkan jumlah tentera yang anda boleh latih dengan sumber yang anda ada sekarang. Ia juga menunjukkan berapa lama masa yang diperlukan untuk membina seunit askar. Lebih tinggi tahap berek lebih cepat askar anda dilatih.

Ganjaran: 1 sangkar


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak