Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugasan 11: Mata Budaya

Penerangan: Untuk menambahkan bilangan kampung dalam empayar anda, anda memerlukan mata budaya. Gambaran keseluruhan di Residen memberitahu anda jumlah mata yang telah dikumpul dan berapa lama ia akan mengambil masa.untuk anda mengasaskan kampung yang baru.

Tugasan: Buka tab Mata Budaya didalam Residen atau Istana anda.

Bagaimana melakukan tugasan ini: Tugasan ini hanya boleh diselesaikan sekiranya anda mempunyai residen atau Istana tang tekah didirikan. Pandangan keseluruhan kampung tidak berfungsi. Jadi, anda perlu memiliki salah satu dari bangunan tersebut

 

Disana anda boleh memeriksa mata budaya.

Teks selepas penyiapan: Didalam senarai kampung anda juga boleh melihat status untuk membina kampung baru dan jumlah mata budaya yang masih kurang. Layari "Answers" untuk mengetahui bagaimana untuk meningkatkan mata budaya.

Ganjaran:  lumber 650 clay 800  iron 740 getreide.gif 530


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak