Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Shadow Empires - Mekanisma Permainan

Ciri asasnya serupa dengan ciri khas Codex Victoria tahun sebelumnya, termasuk:

Namun, tidak ada permulaan lanjutan (juga dikenal sebagai permulaan yang diperkuat) kali ini. Semua orang memulakan permainan di kampung permulaan biasa tanpa peneroka tambahan. Juga, tugas biasa pada permulaan dikembalikan. Bagaimana dengan puak? Shadow Empires sangat istimewa tentang itu dan beberapa pelayan akan mempunyai 5 suku (termasuk Hun dan Mesir) dan beberapa hanya 3 yang asli.

Jadi, apa yang baru di Shadow Empires?

Faksi

Ini adalah konsep yang sama sekali baru dalam permainan. Pada permulaan, setiap pemain memilih puak, pemain dari faksi yang sama memulakan permainan berdekatan antara satu sama lain di peta. Faksi saling bersaing untuk menguasai wilayah, mata kemenangan dan akhirnya memenangi permainan.
Lihat lebih banyak maklumat mengenai cara kerjanya dalam artikel Faksi kami

Pembahagian kuasa dan titik kemenangan di wilayah

Dunia telah berubah dan kedudukan kekuatan tertentu di peta berbeza. Lebih-lebih lagi, kawasan dengan artefak yang besar dan unik menghasilkan lebih banyak mata kemenangan daripada pada masa lalu.

Lihat artikel kami mengenai wilayah untuk maklumat lebih lanjut dan peta baru yang menunjukkan semua wilayah, kuasa, mata kemenangan dan di mana di peta pelbagai puak memulakan permainan.


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak