Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Bagaimana hendak mencuri artifak dari Natar?

Untuk memiliki atau mencuri artifak yang diperlukan, anda perlu memusnahkan perbendaharaan yang menyimpan artifak terbabit dan kemudian melancarkan serangan normal dari kampung anda yang mempunyai bangunan perbendaharaan. Wira mesti menyertai serangan tersebut dan terselamat untuk menjajah pelan pembinaan kuno atau artifak. Anda perlukan perbendaharaan tahap 10 untuk menyimpan artifak kecil dan tahap 20 untuk artifak besar. Artefak di kampung Natar selalu berada di tingkat Perbendaharaan 20 kecuali Pelan Pembinaan yang disimpan di Perbendaharaan tahap 10.

Biasanya kampung artifak dipertahankan dengan ramai askar Natar, namun pertahanan Natar berbeza pada setiap pelayan dan disediakan berdasarkan kepada 100 pemain teratas dalam kategori penyerang.

Tips: Anda boleh membunuh semua askar pertahanan, memusnahkan perbendaharaan dan mengambil artifak dengan wira pada 1 serangan yang sama.

Hint: Kampung yang mempunyai artefak di dalamnya, tidak dapat dimusnahkan sehingga hilang dari peta. Perlindungan itu akan hilang apabila / jika artifak dipindahkan atau sudah diambil.


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak