Travian Answers

Mulakan dengan soalan anda

Cari dengan menjawab soalan

Untuk mendapatkan jawapan, pilih kategori utama dan sub-katergori sehingga jawapan anda dipaparkanl di bawah. Jika persoalan anda masih tidak terjawab, anda boleh terus menghubungi kami.

Saya ada soalan berkenaan..

Mari lihat penerangan lanjut:

Cari dengan sitemap

Anda lebih suka mencari melalui sitemap biasa seperti yang digunakan pada laman web kegemaran anda? Tiada masalah, gunakan Answers sitemap-navigation untuk mencari jawapan anda.

Tugasan 16: Asaskan kampung baru

Penerangan: Cari peta untuk tempat yang baik untuk bertapak. Adakah anda ingin mengasaskan berhampiran dengan kampung anda, menghasilkan lebih daripada satu sumber tertentu atau berhampiran dengan banyak oasis? Asaskan kampung kedua menggunakan peneroka anda.

Tugasan: Asaskan kampung kedua anda menggunakan Peneroka.

Bagaimana melakukan tugasan ini: Jika anda telah mempunyai 3 peneroka, 750 unit sumber setiap jenis, dan cukup mata budaya, anda boleh mengasaskan kampung baru. Buka peta anda, pilih tapak yang sesuai dengan anda (ianya TIDAK BOLEH di oasis atau hutan belantara). Klik pada tapak tersebut, dan pilih pautan “Asaskan Kampung Baru”. Selepas mengesahkan, anda akan menghantar peneroka anda untuk mengasaskan kampung baru.

Teks selepas penyiapan: Syabas. Kami akan memberikan anda 2 hari Travian Plus - ini akan memberi anda kebaikan.

Ganjaran: 48 jam akaun Plus


Adakah persoalan anda terjawab?

Ya   Sederhana   Tidak